Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌الله صادقی هنرمند مطرح عرصه نقاشی صبح امروز درگذشت. صادقی از مهم‌ترین هنرمندان انقلاب بود و نقشی تاثیرگذار بر جریان هنر متعهد کشور داشته است.

به گزارش مشرق، حبیب الله صادقی هنرمند پیشکسوت و مطرح هنرهای تجسمی صبح امروز ۵ مرداد ماه در آستانه ماه محرم از دنیا رفت. حبیب‌الله صادقی از جمله نقاشانی بود که در زمینه هنر عاشورایی فعالیتی گسترده و تاثیرگذار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی نذر کرده بود تا هر سال در شب شام غریبان یک تابلو برای امام حسین(ع) نقاشی کند. 

حبیب الله صادقی طراح، نقاش، گرافیست، کاریکاتوریست، منتقد در بسیاری از دانشگاه‌های هنر به تدریس پرداخته است. او در سال ۱۳۸۴ به ریاست موزه هنرهای معاصر انتخاب شد. با این همه او بیشتر به عنوان یکی از مهم‌ترین نقاشان انقلاب و دفاع مقدس شناخته می‌شد.

دغدغه اصلی او ماهیت هنر ملی، دینی، ایرانی و انقلابی بود. حبیب الله صادقی سال ۱۳۷۹ به عنوان عضو پیوسته فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد و پس از آن به‌طور مستمر با این نهاد همکاری داشته‌است.

چند ماه پیش معاون امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در موزه هنرهای معاصر فلسطین، از کارگاه نقاشی حبیب‌الله صادقی نقاش پیشکسوت کشورمان بازدید کرده بود. تصاویری که نشان می‌داد صادقی تمام عمر خود در جستجوی بازنمایی هنر متعهد و در خور نام جمهوری اسلامی بوده است.

در ادامه چند نقاشی مهم عاشورایی حبیب‌الله صادقی را تماشا می‌کنید.


صادقی هم جهان نقاشی را به درستی می شناخت و هم ماهرانه هنری متعهد را پیش می‌کشید. او از مهم ترین نقاشانی بود که توانست عاشورا به شکل عزتمندانه‌ای بازنمایی کند. در نقاشی‌های عاشورایی وی امام حسین (ع) و یارانش در موضع قدرت و عزت هستند و این رویکرد امید بخش و انقلابی در تمام دوره‌های کاری صادقی مستتر است.


علاوه بر موضوعات متعهدانه و رویکرد نمادینی که در نقاشی‌های صادقی دیده می‌شود از منظری زیبایی‌شناسانه ترکیب‌بندی، رنگ و بازی با عناصر بصری هم به شکلی مدرن و نوگرایانه در نقاشی‌های صادقی دیده می‌شوند. جدل بین نور و تاریکی هم در معنای نمادینش و هم در شکلی بصری و تجسمی جذابیتی معنا دار به آثار صادقی بخشیده است.


صادقی بیشتر از هر نقاشی به موضوعاتی چون کربلا و عاشورا پرداخت. نوع نگاهش متفاوت از دیگر نقاشان هم روزگارش بود. در نقاشی‌های صادقی گاهی نور چهره به سوی آسمان کشیده می‌شود که نشانه‌ی عروج ملکوتی امام و یارانش در صحرای کربلاست.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت هنر انقلاب خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت حبیب الله صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکسی از عیادت رئیس دفتر رهبر انقلاب از آیت‌الله گرامی


به گزارش تابناک، حجت الاسلام محمدی گلپایگانی به نمایندگی از رهبر انقلاب از آیت الله محمدعلی گرامی در یکی از بیمارستان ها عیادت کرد.

آیت الله گرامی مدتی در بیمارستان بستری بود و روز گذشته ترخیص شد.

دیگر خبرها

  • رازهای نقاشی مرگ سقراط
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت
  • آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • عکسی از عیادت رئیس دفتر رهبر انقلاب از آیت‌الله گرامی
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • عکس/ حماسه حضور یمنی‌ها در حمایت از غزه