Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@04:28:21 GMT

حسرت‌های مریم حیدرزاده به شماره هفت رسید

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۷۲۴۹

حسرت‌های مریم حیدرزاده به شماره هفت رسید

به گزارش ایرنا در این نمایشگاه ۳۰ تابلوی نقاشی با تکنیک اکریلیک و آبرنگ روی بوم و در سبک‌های ناتورالیسم و اکسپرسیونیسم روی دیوار گالری و در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

این مجموعه تازه‌ترین آثار این هنرمند است که با موضوع طبیعت و بخصوص فصل پاییز خلق شده‌اند.

مریم حیدرزاده متولد ۲۹ آبان ماه هزار و سیصد و پنجاه و شش خورشیدی و فارغ التحصیل رشته حقوق قضایی از دانشگاه تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از هشت سالگی وارد عرصه شعر شد و از هجده سالگی به صورت حرفه ای به نویسندگی و نگارش شعر در سبک های مختلف پرداخت و تاکنون دوازده جلد کتاب و چهار آلبوم دکلمه از او منتشر شده است.

برخی از کتاب‌های حیدرزاده از جمله پروانه ات خواهم ماند، مثل هیچکس، ماه تمام من و تقصیر من نبود بیش از سی بار بازنشر و در داخل کشور منتشر شده است.

حیدرزاده در سن سه و نیم سالگی، بر اثر بیماری آب مروارید و ناشی از بی احتیاطی پزشکی  بینایی خودرا به طور کامل از دست داد اما علاقه اش به نقاشی را هرگز رها  نکرد و بیش از ۱۲ سال است که به طور حرفه ای به نقاشی می پردازد.

سوابق و آثار وی در گالری‌های بزرگ  نقاشی در داخل و خارج از کشور  از جمله تالار آبی کاخ نیاوران خاطره‌های به یاد ماندنی را برای دوستداران و طرفداران  فراوان وی به جای گذاشته است.

براساس این گزارش، نمایشگاه اختصاصی این بانوی هنرمند ایرانی عصر جمعه اول بهمن ماه سالجاری در گالری بهارین آغاز به کار می‌کند و تا ششم بهمن ماه هر روز از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و الزامی بودن استفاده از ماسک برای بازدید و استفاده عموم برقرار و پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

برچسب‌ها مریم حیدرزاده کتاب ادبیات دانشگاه تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مریم حیدرزاده کتاب ادبیات مریم حیدرزاده کتاب ادبیات دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • چرا ژاپنی‌ها به نقاشی «ارواح» علاقه دارند؟
  • افغانستان،حسرت ما و جام جهانی
  • حسرت ۶ ساله پرسپولیس در خانه مقابل سپاهان!
  • عکس| استوری غم انگیز حامد بهداد برای یک دختر
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • حسرت بزرگ پرسپولیس: مجتبی حسینی!
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟